30/05/2024

dinformue.dk

Dit digitale kompas i økonomiens verden

Aktionærfordele – Hvilke aktier giver dig de bedste fordele?

3 min read

Når du vælger at investere dine penge er det oftest for at få et godt og solidt afkast. Det er naturligvis også det vigtigste parametre, at sikre at man investere i virksomheder som har en lys fremtid i sig, eller som på anden måde får din aktiekurs til at stige. Nogle af disse aktier kan dog også give dig gode fordele – aktionærfordele – som gør ventetiden bliver lidt kortere.

Blandt de mest typiske aktier som giver aktionærfordele får du:

  • Fodboldklubber
  • Banker
  • Forlystelsesselskaber
  • Flyselskaber

Hvad får du af aktionærfordele i fodboldklubber?

Flere fodboldklubber tilbyder aktionærfordele. Her er nogle eksempler:

  1. AaB A/S: Som aktionær i AaB, vil du blive tilbudt to billetter til en fodboldkamp pr. sæson. Hvis du har mere end 125 aktier, så får du invitationen til et særarrangement som VIP til en kamp pr. sæson.
  2. Brøndbyernes I. F. Fodbold A/S: For at opnå aktionærfordele hos Brøndby I.F, skal du eje over 5.000 aktier. Her får du 6 gratis billetter pr. sæson til hjemmekampe i grundspillet (undtaget kampe mod FCK). Du bliver ligeledes inviteret til et årligt informationsmøde kun for aktionærer.
  3. Silkeborg IF Invest A/S: Er du aktionær i Silkeborg, bliver du tilbudt 2 fribilletter til en kamp pr. sæson.
  4. AGF A/S: Ejer du aktier i AGF, så får du 2 fribilletter pr. sæson til en udvalgt kamp. Har du mere end 100.000 aktier, bliver du inviteret til et VIP-arrangement én gang pr. sæson til en udvalgt hjemmekamp.
  5. PARKEN Sport og Entertainment A/S: Hvis du ejer aktier i PS&E, så vil du modtage særlige aktionærtilbud fra bl.a Lalandia og F.C. København. Det er ikke nærmere udspecificeret, hvad du får af fordele.
  6. AC Horsens A/S: Hos AC Horsens starter aktionærfordelene fra 20.000 aktier, men der er forskellige niveauer.

Bemærk, at disse fordele kan ændre sig over tid, og det er altid en god idé at tjekke de seneste oplysninger fra klubben selv.

Tivoli – få en fed dag i Tivoli

At være aktionær i Tivoli kommer med en række fordele, herunder adgang til parken. Hvis du ejer mindst 100 aktier, der er navnenoterede og samlet i ét dansk depot, kan du få et Aktionærkort. Dette kort giver dig fri adgang til Tivoli. Med et Aktionærkort kan du tage én ledsager med hver dag, samt op til to børn mellem 3 – 7 år gratis. Hvis du har flere end to børn, skal der betales fuld børne entré-pris per barn udover det andet barn. Børn under 3 år kommer gratis i Tivoli.Som Aktionærkortholder i Tivoli kan du også købe Tivolikort med 15% rabat.

Dette er en fantastisk måde at dele glæden ved Tivoli med venner og familie.At være aktionær i Tivoli er ikke kun en finansiel investering, men også en investering i kulturelle oplevelser og sjov. Med et Aktionærkort får du mulighed for at nyde alt, hvad Tivoli har at byde på, når som helst du ønsker det. Det er en unik fordel, der gør aktionærer til en integreret del af Tivolis fællesskab.

 

 

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.