30/05/2024

dinformue.dk

Dit digitale kompas i økonomiens verden

Gratis tagtjek 2024

4 min read
gratis tagtjek

Et tagtjek er godt engang i mellem – et gratis tagtjek er rigtig godt!

Hvad er et gratis tagtjek?

Et tagtjek er en inspektion og vurdering af tagets stand. Både kosmetisk men også funktionaliteten.

Der vil der blive set efter:

  • Slid
  • Skader
  • Lækager
  • … og hvad der ellers kan findes af problemer

Men et tagtjek er ikke bare ovenstående. Lige så vigtigt er det at undersøge hvad der kan udvikle sig. For selv små skader som vi ikke kan se, eller som måske virker ubetydelig kan have en fatal udvikling. Derfor er det vigtigt at få en professionel ud og inspicere taget ved et tagtjek.

Under sådan et tagtjek vil en inspektør med professionel baggrund besigtige tagets overflade, afløbssystemer, tagrenter, tagisolering og tagdækning. Alt efter typen på taget vil der også være andre ting der skal ses efter.

Det er også her hvor inspektøren vil se efter fugtskader eller tegn på kommende fugtskader. Hvilket også er tilfældet med skimmelsvamp, hvor begge dele kan have indflydelse på strukturen af ejendommen.

Når du er boligejer så bør din motivation for at vedligeholde din bolig også være at den ikke skal falde i værdi. Det vil den gøre hvis ikke du værner om den. Og det er netop noget du kan gøre ved et tagtjek.

Ja tak til gratis tagtjek

Ovenstående er helt generelt for et tagtjek. Men et tagtjek er en standardprocedure som alle professionelle benytter sig af i deres vurdering. Men det gælder også ved et gratis tagtjek. Så det er ikke fordi at du får noget mere ud af at give penge for et tagtjek end hvis du modtager et gratis tagtjek.

I hvert fald ikke i forhold til vurderingen af taget, som gerne skal være hele essensen. Om du kommer til at få et par karameller som tak for dine penge for et tagtjek du ellers kunne få gratis, er noget andet.

… men så skal de karameller eddermame også være gode!

Jydsk Tagteknik DK er en stor virksomhed der tilbyde gratis tagtjek. De er gode, udfører ekstremt mange tagtjek og er kendt i hele landet. Også selvom det hedder “jydsk” 😉

Med et gratis tagtjek kan du nemt være med til at holde din bolig i topform, som et led i din vedligeholdelsesplan (se linket).

Hvordan kan det være et “gratis” tagtjek?

Ligesom når du handler stort ind og du kan få mængderabat hvor det kan betale sig.

Hvis du har kendskab til at jo større mængder du køber, måske mere relevant som handel mellem to virksomheder, så kan du også skabe en stor rabat.

Jydsk Tagteknik er rigtig store og rigtig gode. Og når de får lov til at udføre så mange tagtjek, foruden deres isoleringstjek, generelle hustjek mm. Så kan de godt leve med at tjene mindre pr. kunde de så rente faktisk skal udføre noget arbejde for. For på denne måde sikrer de sig at få en masse kunder – og ikke mindst omtale!

Hvis de tilmed kan være imødekommende og skabe en god stemning og dialog. Så har de vundet i sidste ende.

Det betyder også at vi kan se det som et markedsføringsstunt som er genialt og giver en del goodwill! Det er sikkert rigtig dyrt for dem (særligt i starten), men godt for os som forbrugere og i sidste ende får de en masse kunder på det.

Risikabel markedsføring, men tegn på kvalitet

Hvis nu de ansatte hos Jydsk Tagteknik ikke var behagelige og imødekomne. Hvis de ikke var grundige og overså fejl. Hvis ikke de havde det rigtige udstyr og kunne forklare hvad de ser fra fagtermer til hvad vi som Hr. og Fru Danmark kan forstå det.

Så havde hele deres koncept fejlet. Og de ville have fejlet med et brag hvis de bare havde udført et hav af gratis arbejde i form af tagtjek, og ikke kunne levere end bemærkelsesværdig standard.

Men efter rigtig lang tid hvor det nærmest er blevet virksomhedens varemærke, så viser det også at det kan holde dem godt i gang og skabe fremdrift i virksomheden.

Så hvad venter du på? Få bestilt dit:

Tagtjek her: Bestil Tagtjek

Isoleringstjek her: Bestil Isoleringstjek

Solcelletjek her: Bestil Solcelletjek

Hustjek her: Bestil Hustjek

Og ja! Det er helt tilladt at bestille alle ‘tjek’, så skal de nok kontakte dig for at få det hele gjort ordentligt på én gang 🙂

Skriv et svar

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.