30/05/2024

dinformue.dk

Dit digitale kompas i økonomiens verden

Nem investering i dag

2 min read
Nem investering

Få dine penge til at yngle

Medmindre du øremærker HVER en krone i øjeblikket til udgifter, så er denne artikel for dig. Dig der gerne vil i gang med at få dine penge til at yngle. Dig der gerne vil have en nem investering og komme godt i gang.

Det er rigtig, rigtig nemt. En nem investering kan du foretage dig uhyggelig hurtigt og her får du en guide til hvordan.

Først skal vi dog lidt ind på noget andet praktisk Nice-to-know.

Du skal ikke tænke på SKAT

Nej. Investering er ikke kompliceret skattemæssigt. Hvis du bare skal i gang med at få dine penge til at blive til flere, er skat ikke et problem. Nordnet og de fleste andre platforme hvor du foretager en nem investering, indberetter det til skat. Helt automatisk.

Du skal derfor ikke nødvendigvis på dybt vand inde på din forskudsopgørelse. Du kan naturligvis give det et forsøg, men ellers er det OK.

Det værste der kan ske er at du skal betale skat af dit afkast på et senere tidspunkt. Næstkommende marts-maj-måned hvor du får din årsopgørelse. Men der har du jo stadig afkastet på kontoen.

Hvis du har tabt penge, så vil du automatisk få dit fradrag.

Sådan gør du

Du skal først oprette dig på Nordnet ved at følge en guide. Derefter opretter du en konto, hvilket står ganske klart og så overføre du penge til den. I punktform kan du foretage en nem investering sådan:

  • Opret dig som kunde på Nordnet.
  • Opret efterfølgende en almindelig konto/depot
  • Overfør penge til dit kontonummer du netop har fået oprettet
  • Invester i hvad end du vil

Sådan foretager du en nem investering via Nordnet.

Stadig ikke overbevist?

Hvis du stadig ikke er helt afklaret med at starte, så kan du eventuelt læse på denne artikel: Hvorfor bør du overveje at investere og få noget inspiration! 🙂

Skriv et svar

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.