30/05/2024

dinformue.dk

Dit digitale kompas i økonomiens verden

Sørg for at have en god ulykkesforsikring

2 min read
god ulykkesforsikring

Er dine behov dækket?

En ulykkesforsikring skal ikke kun være billig. Den skal altså også være god! Faktisk skal den dække lige præcist det du har behov for, før den reelt er god.

Og her er spørgsmålet så … ved du om din ulykkesforsikring så gør det?

Forsikringsselskabers ulykkesforsikringer er slet ikke end. Mange forsikringsselskaber har måske et fælles standardiseret udgangspunkt, men ellers er der forskel.

Derfor er det en god idé at undersøge ulykkesforsikringer på forskellige forsikringsselskabers hjemmesider. Gør dig nogle overvejelser omkring hvordan du vil være dækket hvor du har brug for din ulykkesforsikring.

Tænk formue når du tænker dækninger

Det er ikke fordi du skal spekulere i dine forsikringer. Men hvis du bare har en billig forsikring som ikke dækker ordentligt, hvad er meningen så med den? Sørg derfor for at din forsikring ikke går på kompromis med din formue og formueudvikling.

Det er derfor heller ikke en god ulykkesforsikring. Det kan dog godt være den er billig …

Méngrad på 5 eller mindre (!)

Tag det her som et rigtig godt råd. Det er meget ‘nemt’ at få en méngrad på 5%. Men der skal relativt meget til før den hedder 6%.

Det betyder at hvis det er svært at få en méngrad på 6%, så vil en forsikring der først udløses ved en méngrad på mindst 6%, være billigere. Men til gengæld særdeles dårligere.

Derfor skal du være opmærksom på dine ulykkesforsikringer at du ikke har en méngrad højere end 5% i det du bliver tilbudt.

Når du så skal vælge en ulykkesforsikring …

Efter du har undersøgt forskellige ulykkesforsikringer hos forskellige selskaber skal du noget simpelt.

Notere ned hvad du mener har været vigtigt for dig. Er der noget særligt du har brug for? Farlig sport, hobbyer eller andet?

Uanset om der er, og særligt hvis der ikke er, kan du med fordel tage et kig på hedvig.dk.

Hedvig er et nyere forsikringsselskab der også er meget mere moderne. Her vil du uden tvivl kunne få en god ulykkesforsikring og som det mindste noget god sparring.

 

Hvis du er nysgerrig på hvad du ellers kan gøre ved dine forsikringer, så kan du læse denne artikel fra os: Har du tilpasset dine forsikringer?

Her vil du finde ud af:

  • Hvad du skal gøre
  • Hvordan du skal gøre det
  • Hvad guleroden er (der er flere end én)
  • Hvad ulempen er (der er kun én)

Skriv et svar

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.