30/05/2024

dinformue.dk

Dit digitale kompas i økonomiens verden

Find en bedre forsikring – og pris

3 min read
Find en billig forsikring

Loyalitet er ikke nødvendigvis godt

Hvis du har været loyal over for dit forsikringsselskab og dine forsikringer, så er det jo godt. Det betyder at du er tilfreds og endnu vigtiger at du hviler i dine beslutninger. Men det er ikke nødvendigvis fordi du har den bedste pris. Det er stadig muligt for dig at finde en bedre forsikring også.

Er du loyal i dit forsikringsselskab og med dine forsikringer?

Du har måske snakket med en forsikringsassurandør for nogle år siden. God samtale, I vendte muligheder, ønsker og behov. Du fik hvad du ville have – på det tidspunkt. Du fik altså en god forsikring og prisen var sikkert også god.

Hvornår har du sidst snakket med assurandøren? Er du sikker på at dine priser og forsikringer stadig er de rigtige?

Dine priser er sikkert steget lidt år efter år. Samtidig så ved du ikke om du reelt kan få nogle bedre dækninger. Nogle dækninger der passer dig bedre end dem du har nu. Ja, altså medmindre du undersøger det aktivt.

Er du ikke loyal, så er det nødvendigvis heller ikke godt

De som oftest har de bedste dækninger og de bedste priser på forsikringer, er dem som har en relation. En relation til en der arbejder i forsikringsselskabet.

Hvis du ikke ligefrem er loyal hvad angår dine forsikringer, så er det en god idé at få tilbud en gang om året. På den måde kan det endda være at du kan holde prisstigningerne der kommer årligt, nede.

De 3 tips om forsikringer:

Her får du 3 tips til at få bedre forsikringer og måske også endda billigere, ligeledes hvordan det kan styrke din formue.

  1. Prøv Findforsikring.dk. Du har søgt om forsikringstilbud inden for 2 minutter, hvorefter du vil få tilbud fra flere konkurrerende selskaber. Dette kan du sagtens gøre en gang om året.*
  2. Du kan også prøve Hedvig.dk. Hedvig er relativt nystartet forsikringsselskab. Dem der er bag det har baggrund i andre store forsikringsselskaber i forskellige afdelinger. Hedvig er moderne og har tjek på hvad vi som kunder ønsker, hvad vores behov er og også hvordan prisen skal være idet der ikke er de store omkostninger til bygninger, markedsføring mm.
  3. Når du får billigere forsikringer, så brug dem til din formue. Sparer du 140 kr. i måneden på dine forsikringer, så lad være med at bruge dem på en familiepizza. I stedet får du dem ind på en opsparing, i noget investering, eller nedbringer gæld. På denne måde får du plejet din formue markant og hurtigt, uden du mister noget!

 

*hvis du skifter forsikringer 2 gange inden for 12 måneder, kan det blive dyrt. Det koster typisk et par hundrede kroner til forsikringsselskabet hvis du opsiger dine forsikringer inden et år.

Hvis du er nysgerrig på flere gode informationer om forsikringer, så kan du se på:

Hvornår har du sidst tjekket dine forsikringer?

Sørg for at have en god ulykkesforsikring

Vi håber du får gavn af disse artikler, som vi selv har gjort, hvad angår find forsikring :-)!

Skriv et svar

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.